Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

 • Butikken sender til Danmark.
 • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
 • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

 • Miele-shop.dk

 • På lager

 • kr 2,295.00 inkl. fragt

  kr 2,295.00 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
 • SA-Service

 • Ukendt

 • kr 2,299.00 inkl. fragt

  kr 1,999.00 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Miele Complete C3 PowerLine køb.

Miele Complete C3 PowerLine

Designet er ikke til at overse – Miele leverer et flot produkt.

Miele er en af de helt store spillere, når det kommer til støvsugere, og det er der god grund til. I mere end 100 år har firmaet leveret forskellige produkter til hjemmet, og de gør det stadig som en af de bedste overhovedet.

Miele Complete C3 PowerLine bliver virkelig rost for at give dig en støvsuger til en lav pris, der sikrer dig en kvalitetsoplevelse inden for rengøring de næste mange år. Støvsugeren er utrolig holdbar og slidstærk – den kommer hverken til at give op efter et par enkelte år eller at gå i stykker for et godt ord. Støvsugeren kommer med en pose på 4.5 liter, og kan rengøre i en radius på 11 meter.

Miele Complete C3 PowerLine kommer til at give dig en ganske fornuftig all-around oplevelse, når det kommer til at få dine gulve og tæpper rene. Her ligger støvsugeren gennemsnitligt på et B inden for rengøringsevneskalaen. Sugeevnen ligger på 1200W, og du vil derfor opleve, at støvsugeren ikke har problemer med at suge de større og mere besværlige ting.

Miele vil gerne gøre støvsugeoplevelsen så behagelig og nem som muligt for forbrugeren, og det kan mærkes, når man bruger Complete C3 PowerLine. Designet er for det første ikke til at overse – Miele leverer et virkelig flot produkt, der kommer til at passe ind i langt de fleste hjem. Derudover kommer støvsugeren med et låsesystem, så når forbrugeren samler støvsugeren lyder der et klik, så de er sikre på, at det hele er samlet ordentligt, inden de går i gang med at støvsuge. Denne form for service og velgennemtænkthed går igen gennem hele oplevelsen med produkter fra Miele, så du kan virkelig forvente dig en støvsugeoplevelse ud over det sædvanlige, når du bruger Complete C3 PowerLine.

Den høje sugeevne gør, at det bliver til en relativt hurtig oplevelse at gøre rent med Complete C3 PowerLine, og Miele hjælper derfor til at lade bruge tid på de ting, du virkelig gerne vil lave. Når du er færdig og skal pakke støvsugeren sammen, trykker du ganske enkelt bare på en knap på maskinen med foden, og så bliver ledningen rullet op. Støvsugeren kommer derudover med en låsemulighed til slangen, så støvsugeren kan stå parkeret frit i rummet, hvis du vil have en pause fra arbejdet undervejs. På denne måde er Miele Complete C3 PowerLine virkelig en god mulighed, hvis du vil have en støvsuger, der gør det så nemt, hurtigt og rart for dig som muligt at gøre rent.