Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Miele Complete C3 Silence EcoLine Plus køb.

Miele Complete C3 Silence EcoLine Plus

Energi- og allergivenlig støvsuger med stor rengøringsevne.

Hvis du er på udkig efter en særdeles effektiv og brugervenlig støvsuger af bedste kvalitet, så er Miele Complete C3 Silence EcoLine Plus et virkeligt kvalificeret valg.

I dag vurderes støvsugere ud fra en energiklasseskala, der starte ved A, som er den mest energivenlige karakter, og slutter ved G. Så er du energibevidst, får du ved at vælge en Miele Complete C3 Silence EcoLine Plus en støvsuger med et lavt energiforbrug, og det kan naturligvis mærkes på el-regningen, i positiv forstand. Og så gør det jo heller ikke noget, at du dermed er med at gøre noget godt for miljøet.

Er du eller en anden i familie allergiker, er det en fremragende støvsuger. Ved tests er det påvist, at støvsugeren har en score på A i forhold til støvemissionsevne, hvilket vil sige dens evne til at holde på det støv, som den suger op, og det gør den derfor til et fornuftigt valg, hvis man døjer med allergi. Det skyldes ikke mindst det effektive HEPA 13 filter, som er forkortelsen for High Efficiency Particulate Air. Det er et fremragende filtersystem, hvor man har inddelt de enkelte filtre i klasser fra 10 til 14. Som sagt kommer denne støvsuger med et HEPA 13 filter, og det betyder, at det kan opfange de bittesmå partikler, der findes i for eksempel husstøvmideafføring og tobaksrøg. Så absolut en fantastisk støvsuger, hvis du eller en anden i husstanden er allergiker.

Hvad angår størrelsen, så er den: Højde: 380 mm x Bredde: 590 mm x Dybde: 320 mm. Vægten udgør 5,4 kg.

Med hensyn til kapacitet så får du en posekapacitet på 4,5 liter og en motoreffekt på 700 W. Med et lydniveau på 69 dB hører den til blandt de lydsvage støvsugere på markedet. Arbejdsradiussen er 11 m, og du har derfor et stort område at arbejde på, uden at du behøver at bekymre dig om, hvorvidt du er i nærheden af en stikkontakt.

At der er tale om en velfungerende støvsuger fra en af de helt store producenter, understreges af, at den lige som det er tilfældet med alle Mieles andre støvsugere, er testet til at have en levetid på 20 år. Du er derfor garanteret en støvsuger, der hører til i en lidt dyrere prisklasse, men hvor du så til gengæld bliver fri for at skulle ud og investere i en ny inden alt for længe.