Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Apple iPad Air 32GB køb.

Apple iPad Air 32GB

iPad Air er tynd og let at tage med overalt.

Apples iPad Air er tynd, vejer næsten ingenting og er derfor nem at have med overalt. Men den rummer et hav af muligheder, og derfor er den for mange mennesker blevet en helt uundværlig del af dagligdagen.

En iPad er en tablet. Men fordi Apple helt fra starten satte sig så massivt på tablet-markedet, bruger mange mennesker i dag betegnelsen iPad om alle former for tablets, hvad enten den tablet, de holder i hånden, så rent faktisk er en iPad eller ej.

En Apple iPad Air er tynd. Virkelig tynd. Den måler bare 7,5 mm. Vægten er også til at have med at gøre. Den vejer ikke engang et halvt kilo, men blot 469 gram.

Man skal dog ikke tage fejl af det slanke og lette ydre, for den er propfyldt med teknik og smarte finesser. Endnu flere end den første iPad, der fyldte og vejede noget mere.

Kabinettet er lavet af aluminium. Det gør den let, men også meget solid. Skærmen betyder alt på en tablet. På iPad Air er rammen rundt om skærmen blevet reduceret, så indholdet fylder skærmen endnu bedre ud.

Den kraftige A7-processor har sat både power og hastighed endnu højere op. Din iPad Air er altså virkelig hurtig, hvad enten du spiller spil, kører apps, ser videoer eller andet, der kræver power. Vælger du en iPad Air 32 GB, er du absolut godt kørende.

Kameraet er i særklasse. Faktisk kan det tænke selv og klarer selv en masse justeringer, når du har taget billedet eller optaget en video. Du skal bare tænke over motivet, og hvem du vil dele det med.

En iPad Air vejer næsten ingenting og fylder heller ikke meget, så den er nem at tage med sig overalt. Det er der også mange, der netop bruger den til. Med op til 10 timers batteritid er det heller ikke noget problem.

Med en iPad Air i hånden kan du næste undvære mobil og computer. Du kan tjekke mails, gå på nettet, tage billeder, gemme og skrive i dokumenter og meget mere. Det eneste, du ikke kan bruge den til, er at ringe. Men til gengæld kan du tale med hele verden over FaceTime. Ja, faktisk kan du også ringe til dem, der har FaceTime, Skype og lignende, men du kan ikke ringe til en fastnettelefon eller dem, der ikke har FaceTime, Skype og den slags installeret.