Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

  • Jumbo Computer

  • Ikke på lager

  • kr 5,346.00 inkl. fragt

    kr 5,286.00 ekskl. fragt
  •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Sony Cyber-shot DSC-RX100 III køb.

Sony Cyber-shot DSC-RX100 III

Kompakt og knivskarpt kamera fra Sony.

Sony DSC-RX 100 III er et lille, men utrolig effektivt kamera, der med en større sensor og hele 20,1 effektive megapixels tager knivskarpe billeder.

Dette kompakte digitalkamera tager billeder, som du aldrig kunne have forestillet dig. Den nyeste teknologi fra Sony gør, at den endnu større sensor samt de 20,1 effektive megapixels giver et yderst detaljeret billede. Det er den såkaldte 1.0-type Exmor R CMOS-sensor, der sikrer dig yderst skarpe detaljer i alle dine billeder. Denne sensor er bagbelyst, hvilket giver en fire gange bedre lysopfangelse, så du kan nyde gode billeder, uanset hvor mørkt eller lyst det er. Da Sony har monteret metalkablingen til sensoren på bagsiden i stedet for i front som på standard sensorer, så får den altså et cirka fire gange så stort område til at fange lyset på.

Med det avancerede objektiv forekommer billederne også endnu bredere end på normale digitalkameraer. En lækker zoom giver dig også mulighed for at tage gode billeder selv på afstand, uden at billedkvaliteten ødelægges.

Med Sonys fantastiske autofokuseringer, behøver man heller ikke at være nogen professionel fotograf for at tage fantastiske billeder med dette kamera. Der er nemlig sørget for at blive installeret en såkaldt områdespecifik støjreduktion i kameraet, og denne er bedre end nogensinde før. Støjreduktionen sørger nemlig for automatisk at fokusere på de forskellige ting i billedet og justere herefter, så der gives mere eller mindre lys til de forskellige dele. Det er også denne funktion, der sørger for at skabe mere dybde i billederne, hvor der er kontraster mellem nære og fjerne objekter. Det er netop også det, der er med til at tage fantastiske landskabsbilleder.

En luksus som de fleste digitalkameraer ikke har, er, at den er indbygget med Full HD videooptagelse, så du kan optage bedre videoer end mange videokameraer gør. En smart 180 graders vippeskærm gør det også muligt at tage billeder fra forskellige synspunkter og stadigvæk ramme præcis det, du vil. Denne er også yderst velegnet til selfies.

På det moderne Sony kamera findes der også HDMI tilslutning samt Wi-Fi, så du let og hurtigt kan overføre billeder til din computer, dit TV eller din mobil. Til dig der er vild med at tage billeder og gerne vil udfolde dig kreativt, er der også tilføjet en ekstra kontrolleret objektivring, så du selv kan styre lukketid, lys og så videre. Der er ikke sparet på noget som helst på dette lille, men yderst smarte kamera.