Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

 • Butikken sender til Danmark.
 • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
 • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

 • Click

 • Ukendt

 • kr 11,999.00 inkl. fragt

  kr 11,999.00 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
 • Vefa Foto

 • Ukendt

 • kr 12,288 - 12,308 inkl. fragt

  kr 12,229.00 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
 • Bamboo Solution

 • På lager

  1 - 3 Dage
 • kr 13,948.00 inkl. fragt

  kr 13,948.00 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Canon EOS 7D Mark II køb.

Canon EOS 7D Mark II

Hurtigt kvalitetskamera til både amatører og professionelle.

Er du på udkig efter et godt spejlreflekskamera, hvor du er garanteret fantastiske billeder, så er Canon EOS 7D Mark II måske det helt rette for dig.

Med autofokus, automatisk eksponering og ikke mindst enestående billedbehandling, der gør det nemt at redigere dine billeder derhjemme eller på farten, er du sikker på at få billeder i en særdeles god kvalitet.

Uanset, hvordan lysforholdene er, har du mulighed for at tage nogle rigtigt gode fotos. Der findes ikke noget mere frustrerende end fotos, hvor motivet er lige i skabet, men hvor for meget eller for lidt lys gør, at billedkvaliteten bare ikke lever op til dine forventninger. Det behøver du ikke at frygte med et Canon EOS 7D Mark II i hånden. Kameraet sikrer dig en enestående billedkvalitet ved en ISO-følsomhed på op til ISO 16000.

Som actionkamera er det i en klasse for sig. Det skyldes ikke mindst den formidable hastighed, både hvad angår præcision og fokus, og her er der ikke ret mange andre kameraer, der bare tilnærmelsesvis kommer op på siden af Canon EOS 7D Mark II. Med det imponerende Dual Pixel autofokus med 65 cross-type sensorer og 2 billedprocessorer er det lynhurtigt, når der skal tages actionfotos, og du kan ikke undgå at blive ikke så lidt imponeret over såvel processen som det endelige resultat.

Der er ingen tvivl om, at det er et kamera, hvor du har uanede muligheder for at skabe fantastiske billeder. Det ville derfor naturligvis være ærgerligt, hvis du på en eller anden måde skulle gå hen og miste dem. Med 2 hukommelseskortslots kan du sikre dig mod dette, for her kan du sikkerhedskopiere filer automatisk, mens du er i gang med at optage. Den udvidede lagerkapacitet betyder endvidere, at du ikke behøver at være nervøs for pludselig ikke at have tilstrækkelig plads til dine billeder.

Billedkvaliteten er naturligvis et af de afgørende elementer, når der skal investeres i et nyt kamera. I forhold til sin forgænger er der sket ganske få forbedringer, men det betyder ikke, at der er grund til at blive skuffet. Kameraet hører stadigvæk til blandt de bedste på markedet. Det gælder både, hvad angår skarphed, hvor detaljerne fremstår knivskarpe, og farvegengivelse, hvor det ikke overgås af ret mange sammenlignelige kameraer. Der er med andre ord rigtigt meget at glæde sig over, for her får du et professionelt niveau over hele linjen.