Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

 • Butikken sender til Danmark.
 • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
 • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

 • Click

 • Ukendt

 • kr 4,299.00 inkl. fragt

  kr 4,299.00 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
 • Vefa Foto

 • Ukendt

 • kr 4,358 - 4,378 inkl. fragt

  kr 4,299.00 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Nikon CoolPix P900 køb.

Nikon CoolPix P900

Kompakt digitalkamera med 83 gange optisk zoom.

Dette fantastiske digitalkamera har en optisk zoom på hele 83 gange og 16 megapixels, så du kan tage rigtig gode billeder.

Nikon Coolpix P900 er et nyt og spændene kamera fra altid gode Nikon. Deres nyeste teknologi i dette kamera byder blandt andet på intet mindre end 83 gange optisk zoom. Dette giver dig muligheden for at fotografere detaljer, der ikke engang er synlige for det menneskelige øje. Netop denne høje zoom samt de 16 megapixels gør kameraet specielt velegnet til fotografi af natur og dyreliv. Der er dog også en masse andre lækre features, som giver kameraet masse af anvendelsesmuligheder til normalt brug.

Med et lækkert objektiv der både har en god bredvinkel samt en fænomenal zoom, kan du tage lækre billeder, uanset hvor du skulle befinde dig. Kameraet har en utrolig god indbygget autofokus, der gør det let at anvende for alle. Uanset om du er en erfaren fotograf eller blot en ganske normal hobby fotograf, så kan dette kamera altså let passe til dig. Autofokuseringen registrerer ansigter og afstande og sørger for at lave et knivskarpt fokus, så du kan tage fantastiske billeder selv uden nogen som helst erfaring med fotografi.

Den kan anvendes til normale billeder eller video, og der findes også et hav af redigeringsmuligheder og indstillinger indbygget i kameraet. Den har foruden alle de ekstra lækre features naturligvis også gængse kameramuligheder som selvudløser, indbygget flash samt USB indgange.

Med en kort opladningstid og en lang batterilevetid kan du tage omkring 360 billeder på en enkelt opladning. Foruden alle de automatiske programmer og fokuseringsmuligheder der er indbygget i kameraet, findes der naturligvis også mulighed for at bruge manuelle indstillinger, så du kan tage mere kunstneriske billeder. Med gode makroindstillinger kan du også tage detaljerede makrobilleder, der giver en helt ny dimension til digitalkameraer.

Hvad enten du er til portrætter, natur, dyr, rejse eller blot hverdagsfotografi, så er det nye Nikon Coolpix P900 et udmærket alternativ. Kameraet er udviklet specifikt til at være ekstra god til natur, dyrebilleder og himmelfotografering. Hvorfor netop dette kamera er ekstra godt til det skyldes, at der er installeret en væsentlig hurtigere autofokusering samt en kortere optageforsinkelse på blot 0,12 sekunder. Det betyder, at du aldrig behøver at misse et vigtigt billede, hvis du sidder klar på knappen. En ekstra lækker detalje der er på dette kamera er det roterbare 3” LCD display, der gør det muligt altid at se, hvad du fokusere, selvom du holder kameraet højere oppe eller længere ned end normalt.