Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

 • Butikken sender til Danmark.
 • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
 • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

 • Vefa Foto

 • Ukendt

 • kr 7,258 - 7,278 inkl. fragt

  kr 7,199.00 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
 • Click

 • Ukendt

 • kr 7,499.00 inkl. fragt

  kr 7,499.00 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Nikon D7200 køb.

Nikon D7200

Brugervenligt spejlreflekskamera med billeder af topkvalitet.

Med et Nikon D7200 får du et af de bedste spejlreflekskameraer til prisen. Masser af funktioner og en billedkvalitet langt over gennemsnittet.

Det kan godt være, mange af os synes, kameraet i mobiltelefonen er godt nok, og at det samtidig er nemt og lige ved hånden. Men går du bare lidt mere op i at fotografere end niveauet med at tage sjove selfies, vil du værdsætte et kamera som dette Nikon D7200. Det er bare et virkelig godt kamera, og selvom det er ret avanceret, kan det bruges også af begyndere indenfor fotografering.

Nikon D7200 er bestemt brugervenligt, blandt andet fordi man udmærket kan anvende kameraet med standard indstillingerne. Du lader blot kameraet være i 'auto' indstilling, og så kan du prøve dig frem med manuelle indstillinger og efterhånden lære dit kamera at kende. Og Nikon D7200 er virkelig værd at lære at kende, især fordi det tager billeder i fremragende kvalitet.

Noget andet er, at Nikon D7200 nok især henvender sig til hobbyfotografer på et pænt niveau. Altså folk med interesse i at bruge deres kamera til at eksperimentere, til at tage billeder under specielle forhold, til at lege med de mange avancerede muligheder. For denne type fotografer er Nikon D7200 uden tvivl et af de bedste spejlreflekskameraer på markedet. Det er virkelig godt til prisen, det har rigtig mange anvendelsesmuligheder, og det leverer enormt god billedkvalitet.

En af de klare fordele ved et spejlreflekskamera er, at man kan udskifte objektiver. Nikon har således flere end 80 forskellige objektiver, der alle kan bruges til dette Nikon D7200. Med andre ord løber du ikke sådan lige tør for muligheder, når du vil eksperimentere med dit kamera. Her er nok at tage fat på, og netop dette med at tage fat er en anden fordel ved et forholdsvis stort spejlreflekskamera som dette Nikon D7200: Det er godt at holde på, også selvom du har vanter på. I modsætning til de små kompakte systemkameraer falder det ikke sådan lige ud af hænderne på dig.

En særlig feature ved dette Nikon D7200 er, at det har Wi-fi. Det betyder blandt andet, at du i stedet for at bruge selvudløser kan udløse kameraet med din mobiltelefon, hvilket kan være et udmærket alternativ, hvis du vil fotografere med ganske lidt lys, eller hvis du gerne selv vil med på billedet. Altså klarer Nikon D72000 såmænd også at tage selfies.