Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Panasonic DMR-BCT84 1TB køb.

Panasonic DMR-BCT84 1TB

Få både harddisk og Bluray-optager i den samme pakke.

Panasonic DMR-BCT84 med hele 1 terabyte plads giver dig masser af plads til at optage og se film i allerbedste kvalitet på dit fjernsyn.

Panasonic DMR-BCT84 er mere end blot en harddiskoptager med masser af plads. Det er også en Bluray optager. Med Panasonic DMR-BCT84 kan du optage kabel-tv på harddisken og arkivere optagelserne på bluray-skiver eller USB-harddisk. Du kan afspille bluray- og DVD-skiver, og du kan optage og se TV direkte på din smartphone eller tablet, selvom du er langt væk hjemmefra. Du kan også se Netflix eller bruge andre apps, der er direkte indbygget i Panasonic DMR-BCT84. Har du YouSee, Stofa eller en antenneforening med DVB-C signaler kan Panasonic DMR-BCT84 med Twin DVB-C tuneren være interessant for dig.

Panasonic DMR-BCT84 er en smule bred. Der er både bluray-drev go harddisk samt to porte til kortlæsermoduler. Der er også to Common Interface porte, 1 USB port samt 1 SD kortlæser. På bagsiden er der kabel-tv tuner indgang, HDMI-tilslutning, USB port, LAN port, optisk lydudgang, analog lydudgang og scartstik. Designet er sølvmetal, og der medfølger en fjernbetjening. Displayet viser navn på den aktive TV-kanal, som der optages på.

Med en terabyte hukommelse løber du ikke tør for plads lige foreløbigt. Du kan optage et program, mens du ser et andet samtidig, og du kan optage to programmer samtidig. Du kan optage via timer, og du kan streame optagelserne til din telefon eller tablet. Når du er færdig med at optage, kan du kopiere det til Bluray, DVD eller USB harddisk. Du kan også kopiere optagelserne til computeren via DLNA funktionen. Du kan også få Panasonic DMR-BCT84 til at scanne programoversigten for et bestemt søgeord. Du behøver altså ikke at huske at optage din serie hver uge. Bare du tilføjer søgeordet, så sørger harddisken for selv at optage det.

Du kan nemt finde dine optagelser frem via Direct Navigator-knappen. Her har du et miniaturebillede af optagelsen. Panasonic DMR-BCT84 optager i samme kvalitet, som det udsendes. Du kan selv vælge at gå ind og ændre dette for at spare plads. Med DNLA kan du let overføre filerne til din computer. Panasonic DMR-BCT84 vil dukke op under netværk, og så har du forbindelse nemt og hurtigt.

Når du afspiller film fra Bluray-afspilleren, kan du nyde film og TV i bedste HD-kvalitet. Panasonic DMR-BCT84 opskalerer automatisk til 4K, hvilket giver helt skarpe detaljer i billedet.