Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

 • Butikken sender til Danmark.
 • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
 • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

 • Produkt-Guiden.dk

 • Ukendt

  21 Dage
 • kr 2,321.00 inkl. fragt

  kr 2,321.00 ekskl. fragt
 •  Til butik!

E-mærket

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Nintendo New 3DS XL køb.

Nintendo New 3DS XL

En bærbar spillekonsol til mange timers sjov.

Nintendo New 3DS XL er den nye og forbedret spillekonsol, der er langt hurtigere og har flere kontrolmuligheder.

Nintendo New 3DS XL ligner egentlig den gamle Nintendo 3DS XL. Og alligevel er der så mange ting, der forbedret ved denne version. Den bærbare spillekonsol er forbedret med en langt hurtigere processor, så du ikke skal vente alt for længe på dine spil. Du kan nyde timevis af sjov, og den hurtige processor er med til at give dig den fulde spiloplevelse på den bærbare spillekonsol.

Nintendo New 3DS XL har fået en ekstra styrepind. Det giver dig langt bedre kontrolmuligheder samt NFC. NFC-funktionen kan du bruge til spil, hvor der bliver anvendt amiibo-figurer. Det er ikke længere manglen på kontrol og styrepinde, der skal afgøre, om du vinder eller taber. Med Nintendo New 3DS XL får du en sjov spilleoplevelse, hvor du ikke mangler noget på kontrolsiden.

Den bærbare spillekonsol Nintendo New 3DS XL har en rigtig flot skærm. Det er en 3D LCD-bredskærm, hvor der er trykfølsomme egenskaber på den ene skærm, så du let og hurtigt kan betjen konsollen og få sjove spiloplevelser ud af den. Nintendo New 3DS XL har en skærm, der er 90 procent større end på den almindelige Nintendo 3DS. Derusover har den en forbedret 3D-oplevelse, så du får en endnu flottere oplevelse, der tager spillet helt ud af skærmen og leverer timevis af sjov til dig. Nintendo New 3DS XL har to udvendige kameraer, der tager 3D-billeder i en super flot kvalitet. I alt er de tre kameraer blevet forbedret, så de tager rigtig gode billeder overalt. I svage lysforhold får du stadig skarpe billeder, der ser rigtig flotte ud.

Nintendo New 3DS XL har indbygget WI-FI. På den måde kan du overføre filer til for eksempel din PC. Det betyder, at du kan dele dine flotte billeder med vennerne let og hurtigt. Du kan også overføre spil eller andre filer fra din PC og ned på din Nintendo New 3DS XL. Spillekonsollen har også gyroskop og bevægelsessensor. På den måde kan Nintendo New 3DS XL følge dine bevægelser og gøre din spiloplevelse endnu mere livagtig. Til konsollen medfølger et 4 GB microSDHC-kort til alle dine spil, fotos og så videre. Alle spil fungerer som på den gamle version. Men du kan nyde den på en bedre skærm og nye features, der gør din spiloplevelse endnu sjovere.