Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

 • Butikken sender til Danmark.
 • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
 • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

 • Jumbo Computer

 • Ikke på lager

 • kr 3,208.00 inkl. fragt

  kr 3,148.00 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
 • Produkt-Guiden.dk

 • Ukendt

  2 - 3 Dage
 • kr 4,370.00 inkl. fragt

  kr 4,370.00 ekskl. fragt
 •  Til butik!

E-mærket

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
 • Rtgdata

 • Ukendt

 • Fragt ukendt

  kr 2,989.00 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Sony Playstation 4 Pro 1TB køb.

Sony Playstation 4 Pro 1TB

PS4 Pro er en konsol af høj kvalitet til den kræsne spiller.

Med PS4 Pro kan du erhverve dig en konsol af virkelig god kvalitet, som har kapacitet til at udsende spil i 4K-opløsning og HDR.

Det er velkendt, at der blandt gamere er forskellige præferencer, både hvad angår spil naturligvis, og når det drejer sig om hvilken konsol, der skal spilles på. Nogle spillere foretrækker måske en af Microsofts konsoller, mens andre sværger til Sonys modeller. Denne PlayStation 4 Pro fra Sony er i alle tilfælde noget af det bedste på markedet, og den har da også formået at tiltrække kunder over en bred kam.

For mennesker, der spiller mange spil, og som spiller ofte, vil det i reglen lede mod et ønske om at få det bedste udstyr. Spil er som bekendt i stadig udvikling, og de nyeste spil kalder på nye og opdaterede konsoller. En sådan konsol er PS4 Pro. Det er en spillekonsol, der blandt andet henvender sig til kræsne spillere, som ønsker sig især en høj billedkvalitet. Dog kan konsollen naturligvis udmærket anvendes også af begyndere inden for gaming, men den vil nok først og fremmest appellere til eksperterne.

Hvad netop billedkvaliteten angår, er der visse indvendinger fra tid til anden fra folk, der mener, at billedkvalitet hænger sammen med TV-skærmen snarere end med spillekonsollen. Der kan selvfølgelig være noget om dette synspunkt, men reelt udelukker det ene nok ikke det andet. Forstået på den måde, at den bedste spillekonsol og den bedste TV-skærm til sammen giver den bedste spil-oplevelse.

PS4 Pro kan udsende spil i meget høj kvalitet, og det er klart, at det er bedst, hvis også skærmen er i top. Men selv med en mindre god skærm er der gevinst at hente ved billedkvaliteten i denne PS4 Pro. En del spil findes i HDR-kvalitet, og med PS4 Pro kan du spille disse spil i HDR, men den endelige kvalitet vil afhænge af din skærm. Sikkert er det i al fald, at en høj billedkvalitet virkelig forbedrer oplevelsen ved spillet.

Foruden kapaciteten til at udsende spil i 4K og HDR kan PS4 Pro tilbyde en række funktioner, blandt andet apps af flere slags, for eksempel til at downloade spil. Konsollen er godt håndværk, solid og af høj kvalitet hele vejen. Især hvis du er i besiddelse af et såkaldt high-end TV, sådan et med OLED og LCD, vil du helt sikkert få en virkelig stor oplevelse ved at spille dine spil på denne PS4 Pro.