Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

  • Jumbo Computer

  • Ikke på lager

  • kr 2,880.00 inkl. fragt

    kr 2,820.00 ekskl. fragt
  •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Sony Playstation 4 Slim 1TB køb.

Sony Playstation 4 Slim 1TB

Sony PlayStation 4 Slim 1 TB (PS4) – tyndere og lettere.

Sonys nye PS4 Slim 1 TB er funktionsmæssigt alt det gode, du kender fra den originale PS4, men nu i et tyndere, lettere og mere elegant design.

Med en PlayStation 4 Slim får du en lækker spillekonsol fremstillet af Sony, som er en af de førende på markedet. Sony sikrer dig altså den høje kvalitet, som du er vant til, og med PS4 Slim-modellen får du de kendte levende billeder i HDR-kvalitet, som gør spiloplevelsen til noget helt særligt. Denne model er konstrueret med en støjsvag processor, der gør konsollen behagelig – selv i længere tid. Og med den 1 TB-store hukommelse er der god plads til at gemme dine informationer i spillene.

Men PS4 Slim er mere en blot en spillekonsol: Den kan afspille både DVD og Blu-Ray, og ikke mindst har du mulighed for at streame dine spil til PC, Mac eller PlayStation Vita. På den måde behøver konsollen ikke være forbundet til TV’et, og det er nemt og hurtigt at dele dine spileventyr direkte med venner eller på YouTube og Twitch.

Med PS4 Slim får du en klar opgradering fra den originale PS4. Den nye brugerflade er blevet shinet op, så den er mere elegant og nemmere at manøvrere i med nye ikoner, notifikationer og brugerdefinerede baggrunde. Derudover kan du selv organisere dine spil og apps på konsollen, så de gemmes i selvvalgte mapper. Mulighederne for at lave genveje, som du kender fra den oprindelige PS4, har nu fået et nyt og mere brugervenligt design, der gør det hurtigt og nemt. En særligt god detalje er, at du trods den store hukommelse på 1 TB kan koble en ekstern harddisk til konsollen, så spil og apps kan gemmes derpå. Så elsker du at udforske alt det nye, er dette en klar fordel – så er der ingen begrænsninger.

Når du køber en PS4 Slim får du i pakken en lækker trådløs DUALSHOCK 4-controller, som gør spiloplevelsen ekstra god. Den er blevet opdateret med en tydeligere lysstribe, og derudover er controlleren både ergonomisk, slank og intuitiv i designet. Desuden er der et væld af tilbehør til PlayStation, du kan erhverve dig, hvilket kun gør spillene sjovere.

Så er du vild med PlayStation og alt, hvad dertil hører af spil, apps og tilbehør, er PS4 Slim et sikkert valg. Det lækre design, den støjsvage processer samt den opdaterede brugerflade med muligheder for nem deling gør denne konsol til noget helt særligt.