Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

 • Butikken sender til Danmark.
 • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
 • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

 • MyMemory

 • Ukendt

 • kr 135 - 144 (£ 23 - 32) inkl. fragt

  kr 126.54 (£ 14.99) ekskl. fragt
 •  Til butik!

EU

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
 • Gameoffer

 • Ukendt

 • kr 219.95 inkl. fragt

  kr 219.95 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Grand Theft Auto 5 køb.

Grand Theft Auto 5

Vær den vildeste badboy i Grand Theft Auto 5.

Grand Theft Auto 5 er det femte spil i en serie, der allerede anses som legendarisk. Det er en spilserie, der har revolutioneret computerspil grundet spiludviklernes nyskabende tilgang til, hvordan et spilunivers kan konstrueres. Grand Theft Auto 5, eller bare GTA 5, er det hidtil mest ambitiøs spil fra udgiverne bag spilserien, Rockstar North. Selvom der inden spillets udgivelse var tårnhøje forventninger til dette spil, er fansene ikke blevet skuffede. Spillet er nemlig ekstremt vellykket, både hvad angår det grafiske og gameplayet.

GTA 5 udspiller sig i Los Santos, der er et område fyldt med natur, bakker og strande. Ligesom i de foregående GTA-spil har man en vis frihed til at gøre, hvad man vil i spillet. Man er ikke bundet til et prædefineret forløb, men i stedet for skaber man delvist selv historien og handlingen i spillet. Der er dog en overordnet storyline. Det primære formål for spilleren er, at denne skal opnå magt og penge. Målet er altså nogenlunde veldefineret, men midlerne til at nå dette mål kan være vidt forskellige.

Det er uden tvivl det mest ambitiøse spil, som Rockstar North nogensinde har lavet. Spilverdenen er større og flottere end i noget andet spil. Ligeledes er der indlagt en masse interessante, velskrevne og spændende historiefortællinger i denne verden. Ydermere er den online multiplayer-del i dette spil meget vellykket.

Spillet er udkommet til flere forskellige platforme, hvor PlayStation 3 altså er en af disse. GTA 5 er uden tvivl et af de mest populære spil til PS 3’eren, og dette skyldes nok de uendeligt mange timers underholdning, som dette spil er garant for. Man kan også tale om, at spillet har en terapeutisk effekt, for spillet giver netop spilleren mulighed for at agere anarkistisk og være den badboy, som spilleren ikke kan tillade sig at være i den virkelige verden. I GTA 5 kan spilleren stjæle fede biler, være flabet og kæk over for damerne og sende patroner af sted efter badboys uden de store konsekvenser.

Som ovenstående indikerer, kan spillet dog til tider godt være en smule barskt, og man skal derfor også være opmærksom på, at det ikke er et spil, der egner sig særligt godt for de mindste. Spiludgiverne har også fastsat en aldersgrænse på spillet, og man skal faktisk være minimum 16 år for at spille GTA 5.