Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

 • Butikken sender til Danmark.
 • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
 • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

 • Thordal

 • Ukendt

 • Fragt ukendt

  kr 1,195.00 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
 • THELOOK Shop

 • Ukendt

 • Fragt ukendt

  kr 1,495.00 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Panasonic ER1611 køb.

Panasonic ER1611

Fremragende hårtrimmer af bedste kvalitet og m. skarpe skær.

Hvorfor gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet, når du kan få begge dele med den fantastiske Panasonic ER1611.

Stadigt flere danskere går ud og investerer i en hårtrimmer. Det kan der naturligvis være mange grunde til, men mon ikke de fleste af os synes, at det er fedt at have mulighed for lige at rette håret til og trimme det væk, som bare lige pludselig virker utroligt generende? At skulle bestille tid hos barberen eller frisøren for så lidt, er der ikke mange der har lyst til, både fordi det tager tid, men naturligvis også fordi det virker dumt at skulle betale for noget, man selv kunne have gjort i løbet af et par minutter, hvis man havde det rette udstyr.

Det har du, hvis du vælger at investere i en Panasonic ER1611. den er gået hen og blevet en utroligt populær hårtrimmer, og det skyldes helt sikkert, at den er ikke mindre end fremragende. Det er ikke uden grund, for den er at finde i mange frisørsaloner i Danmark, ja faktisk hos de fleste frisører. Der er tale om en højkvalitets hårtrimmer, og du er derfor garanteret et perfekt resultat, hvis du har det rette håndelag. Selv om værktøjet er i orden, er det en god idé at øve dig lidt, altså ikke gå for voldsomt til værks i starten, så kommer det professionelle resultat. Øvelse gør som bekendt mester, og her har du det bedste udstyr til at blive en mester i hårtrimning.

Der er 2 forhold, der er afgørende for, om du får et godt resultat. For det første at din hårtrimmer har nogle knivskarpe skær. Det har Panasonic ER1611, for her får du titaniumbelagte blade, der automatisk slibes ved brug, så du er sikret absolut skarphed og effektivitet, når du skal trimme. For det andet skal der gemme sig en stærk og robust motor under coveret, og også her får du noget af det bedste på markedet. Med et konstant omdrejningstal på 10.000 rpm er du sikker på, at de skarpe skær får tilsat den nødvendige power til en formidabel skærehastighed, så du får de bedste forudsætninger for et godt resultat.

På kun 1 times batteriopladning får du 50 minutters brug.

Trimmeren har automatisk spændingstilpasning, og du kan derfor tage den med dig også på rejser i udlandet, hvor du dog skal have en adapter med.