Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Braun Series 7 790cc køb.

Braun Series 7 790cc

Topbarbermaskine fra Braun med klassikerstatus.

Braun Series 7 790cc er blevet en moderne klassiker i kategorien barbermaskiner. Det skyldes ikke mindst Brauns Pulsonic-barbersystem, der giver en tættere barbering med færre strøg end næsten alle andre barbermaskiner på markedet.

Køber du en Braun Series 7 790cc får du ikke den billigste barbermaskine på markedet. Til gengæld får du en barbering, der heller ikke føles billig. Braun Series 7 790cc ser nemlig både ud som et kvalitetsprodukt og en barbering med maskinen føles også som en kvalitetsbarbering. Det skyldes for eksempel det praktiske, flotte design, de smarte funktioner og den automatiske rensefunktion, der gør Braun Series 7 790cc til en af de bedste barbermaskiner på markedet.

Braun Series 7 790cc levere i en elegant, mørk metalfarve, og den trådløse barbermaskine både ligner og føles som det den er, nemlig et tysk kvalitetsprodukt. Den leveres med en sort ladestation, der samtidig fungere som rensestation. Når barbermaskinen placeres i stationen, kan man både se status for batteri og rengøring i et lille display, der vender op ad. På den måde er det altid muligt at se, om barbermaskinen er klar til brug eller til en lille weekendtur. Barbermaskinen er 100 procent vandtæt, hvilket betyder, at du kan skylle den under vandhanen eller endda barbere dig i badet, hvis du skulle have lyst til det. Braun anbefaler dog, at man barberer sig, når man lige er stået ud af sengen om morgenen, hvis man vil sikre sig den tættest mulige barbering.

Og en barbering med Braun Series 7 790cc er virkelig tæt. Det skyldes særligt Brauns Pulsonic-system, der kort fortalt består af et vibrerende barberhoved, der samtidig er fleksibelt, så klingerne gnidningsfrit kan bevæge sig over kinder, kæbe og hals. Barberhovedet tilpasses automatisk ansigtets konturer, så barberingen bliver ensartet. Det er muligt at vælge tre forskellige programmer, der er tilpasset for eksempel skæglængde, og på den måde få den bedste barbering.

Braun Series 7 790cc er som nævnt fuldstændigt vandtæt, hvilket betyder det er nemt at rense maskinen ved at skylle den under vandhanen. Men som enhver, der har prøvet at fjerne skægrester ved, har de en tendens til at gemme sig i revner og sprækker overalt på for eksempel barbermaskinen. Det problem har Braun løst med et velfungerende renseprogram, der ikke kræver andet end at du placerer barbermaskinen i rense-/ladestationen. Så bliver den automatisk rengjort og klar til næste barbering.

Ligesom med Braun Series 7 790ccs andre funktioner fungerer også rensningen rigtig godt, og understøtter følelsen af, at Braun Series 7 790cc måske nok er dyrere end mange andre barbermaskiner, men at den samtidig er alle pengene værd.