Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

 • Butikken sender til Danmark.
 • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
 • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

 • Forhandlere
 • Tilgængelighed
 • Pris
 • Pisisa

 • Ukendt

 • Fragt ukendt

  kr 2,799.00 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Bose QuietComfort 35 køb.

Bose QuietComfort 35

Bose QuietComfort 35, super støjreducerende hovedtelefoner.

Bose er et populært mærke i hovedtelefoner generelt, og ganske specielt inden for støjreducerende hovedtelefoner er Bose helt i front.

Forgængeren til disse Bose QuietComfort 35 har det samme navn, blot med tallet 25. Navnet siger allerede en del om disse hovedtelefoner, nemlig at de er beregnet til at udelukke omgivende støj, og at de samtidig er komfortable at have på. Forskellen mellem model 35 og 25 i QuietComfort fra Bose er blandt andet, at denne nyeste model 35 er trådløs. Allerede model 25 har fantastisk lyd og er meget behagelige at have på hovedet, Bose QuietComfort 35 fortsætter i dette spor og lægger lidt ekstra til.

Når det gælder disse hovedtelefoner af meget høj kvalitet fra Bose, er det mest af alt det samlede indtryk, der så at sige gør størst indtryk. Det er kombinationen af komfort, støjreduktion og fantastisk lydkvalitet, der til sammen giver et unikt resultat. Det er reelt vanskeligt at finde noget andet mærke indenfor hovedtelefoner, der kan slå Bose i denne kombinerede disciplin. Det fungerer bare helt optimalt med Bose QuietComfort 35, fordi lyden er i top, pasformen er perfekt, og støjreduktionen super effektiv.

Sagen er den, at stadig flere musiklyttere er interesserede i at udelukke støj fra omgivelserne, for at kunne lytte 'rent' til musikken. I det 21. århundrede er vi alle ofte på farten, og i langt de fleste miljøer er der omgivende larm, som forstyrrer blandt andet oplevelsen ved at høre musik. Derfor er støjreducerende hovedtelefoner blevet stadig mere populære, og Bose er blevet er meget populært mærke i netop denne afdeling. Hvilket skyldes, at det er vanskeligt at kombinere støjreduktion med god lyd, og så endda samtidig udforme hovedtelefonerne, så de er uhyre behagelige at have på hovedet.

I disse Bose QuietComfort 35 er lyden endnu bedre end i forgængeren, ikke mindst er der rigtig god bas. Pasformen er uændret perfekt, man mærker nærmest slet ikke, at man har hovedtelefonerne siddende på hovedet. Og støjreduktionen er ekstrem effektiv. Læg hertil, at Bose med QuietComfort 35 har skabt den trådløse variant, og vi får et stort set perfekt resultat. Den trådløse forbindelse fungerer upåklageligt.

Samtidig har Bose indsat et virkelig godt batteri, som giver hele 20 timers trådløs brug og op til 40 timer med brug af kabel, i støjreducerende tilstand. Med Bose QuietComfort 35 får du et sæt støjreducerende hovedtelefoner, der sandsynligvis er de bedste på markedet.